Belediye 6 ayda bin 486 çiftin nikâhını kıydı

Batman Belediyesi Evlendirme Memurluğunca 2019 yılının ilk 6 ayı içerisinde, evlilik işlemleri için başvuran toplam bin 486 çiftin resmi nikâhı kıyıldı.

Yaşam Yayın: 09 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 09.07.2019 12:56:35
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Belediyesi Evlendirme Memurluğunca 2019 yılının ilk 6 ayı içerisinde, evlilik işlemleri için başvuran toplam bin 486 çiftin resmi nikâhı kıyıldı. Mutlu bir yuva kurmak için Belediye Evlendirme Memurluğuna müracaat eden çiftlerin başvurularını değerlendiren Evlendirme Memurluğu çalışanları, yıl içinde evlenmek için başvuruda bulunanlardan,evlilik için gerekli belgeleri tamamlayan toplam bin 486 çiftin nikâhını kıyıp aile cüzdanlarını teslim etti. Belediye Evlendirme Memurluğu başvuruda bulunan, bin 387 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından oluşan çift ile 12’si yabancı erkekle evlenen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadın, 31’i yabancı uyruklu kadınla evlenen erkek ve 56 yabancı uyruklu çiftin evlilik işlemlerini gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.