BATMAN YEŞİLLENECEK

Batman Belediyesi Eş Başkanları belediyenin hizmetleri arasında yeşil alanlar ile park yapımlarının önemli yer tutacağını belirterek, bu hizmetlerin bütün mahallelere kazandırılacağını açıkladı.

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 15:59:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yoğun çalışma mesaisinin ardından Batman-Diyarbakır çevre yolu üzerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent genelinde yeşil alanlar ve parklarla ilgili birim amirleri ve teknik personelden bilgi aldı.

Batman’a yeşil alan kazandırılması ve park yapımı konusunda hassasiyetlerinin bulunduğunu ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, özellikle parkı olmayan semtlere yeni parkların kazandırılması için yetkililere talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne yaptıkları ziyarette yetkililerden bilgi alan Eş Başkanlara bazı meclis üyeleri de eşlik etti.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünde, Batman kent merkezinde yapılan çalışmaların slayt eşliğinde gösterilmesinin ardından Eş Başkanlar, park alanı olarak tespit edilen yeni alanlarda bir an önce çalışmaların başlatılmasını istedi. Şehrin girişlerine de yeşil alanların kazandırılmasını isteyen Eş Başkanlar, Batman’da özellikle çocukların, yaşlıların ve hamilelerin rahatlıkla dinlenebileceği mekânların artırılmasının önemine vurgu yaptı. |

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.