Batman Üniversitesi bahar şenlikleri start aldı

Batman Üniversitesi'nin 16 Mayıs'ta başlattığı bahar etkinlikleri 10 gün boyunca devam edecek.

Yaşam Yayın: 19 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 19.05.2022 19:13:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Üniversitesi Öğrencileri bahar etkinlikleri çerçevesinde dağıtılan aşure tatlılarını yiyip çeşitli interaktif oyunlar, gastronomi etkinlikleri, konserler, konferanslar ve seminerlerle hem eğlenip hem de öğrenecek. Batman Üniversitesi Batıraman kampüsünde konuşan Rektör Demir, ''Öğrencimiz mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz. Etkinliklerimiz süresince çeşitli interaktif oyunlar, gastronomi etkinlikleri, konserler aynı zamanda konferanslar ve seminerlerle birlikte yorulan öğrencilerimizi bu süre zarfında stres atmalarını sağlayıp Batı Raman kampüsümüzde güzel bir ortamda finale hazırlayacak şekilde etkinlik serisi düzenledik. Bunda da öğrencilerimize olumlu geri dönütler aldık. Umut ediyoruz ki önümüzdeki senelerde de bu aktivitelerimizi daha da artırarak yapmayı planlıyoruz” dedi.

Şenliğinin kolektif bir çalışmanın ürünü olduğunu ve etkinliğe tüm birimlerin katkısı olduğunu aktaran Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, “Akşam saatlerinde konserlerin güzel sanatlar fakültesi müzik bölümü öğrencileri ve hocaları, gündüz saatlerinde ise resim sergisini resim bölümü öğrencileri ve hocaları aynı zamanda İslami Bilimler Fakültesinin öğrencileri tarafından hazırlanmış olduğunu belirtti. Cebe, "Ben sadece üniversite öğrencilerimizi değil aynı zaman da şehir merkezimizde bulunan gençlerimizde bu etikliklerimize katılmalarına davet ediyorum. Özelikle Rektör Hocamız İdris Demir’in bu konuya önem ve hassasiyet verdiğini söylemek isterim gençlerimizin özelikle hem kültürel hem de sanatsal olarak onunda ötesinde eğitim konusunda birçok konuda onlarla ilgili çalışmaların yapılmasına destek veriyor bizleri bu konuda yönlendiriyor. Ben başta o olmak üzere bütün desteği olan herkese teşekkürlerimi bildiriyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.