Basketbol U16 Erkek Bölge Şampiyonası başlıyor

Masa Tenisi Süper Ligi müsabakalarına ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şimdide U16 Erkek Basketbol Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Yayın: 04 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2019 14:06:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “BÖLGENİN SPOR MERKEZİ OLACAĞIZ”

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Yurt içi Faaliyet Programında yer alan 5. Bölge U16 Erkek Bölge Şampiyonası 05-09 Mart 2019 tarihleri arasında 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak. Basketbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği bölge şampiyonasına 13 takım katılım sağlayacak.  Bölgenin spor merkezi olmaya kararlı olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sportif faaliyetlere daha çok ağırlık vermeye başladıklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Hafta sonu ilimizde 31 kadın-erkek Masa Tenisi Süper Lig takımını ağırladık. Şimdide 05-09 Mart 2019 tarihleri arasında aralarında Özel İdare Gençlerbirliği Spor ve 16 Mayıs Spor Kulüplerimizin de bulunduğu 13 takımı ağırlayacağız. 5 gün boyunca ilimizde yaklaşık 200 sporcu, antrenör, idareci ve hakem misafirimiz olacak. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük destekleriyle ilimizde birçok spor organizasyonunu yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe ise, Batman’ın son yıllarda başarılı bir grafik çizdiğini ve kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.