Başkan Gür'den FETÖ propagandasına cevap

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, New York'ta "Silenced Turkey" imzasıyla yayınlanan "Stop Erdoğan" ilanına tepki olarak LED ekranlara "Love Erdoğan" görseli yansıttı.

Gündem Yayın: 09 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 09.03.2021 14:46:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Batman İl  Başkanı A. Akif Gür, New York'ta "Silenced Turkey" imzasıyla yayınlanan "Stop Erdoğan" ilanına tepki olarak  LED ekranlara "Love Erdoğan" görseli yansıttı. ABD'nin ve dünyanın en ünlü meydanlarından biri olan New York'taki Times Meydanı'nda geçen hafta, "Advocates of Silenced Turkey" oluşumu tarafından verilen "Stop Erdoğan" yazılı ilanlar reklam panolarında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için şehirdeki LED ekranlara ve parti binasına  'Love Erdoğan' yazdıran Başkan Gür, reklamın sorumlusunun 'FETÖ' olduğu yönünde açıklamada bulundu. Çirkin saldırıya karşı en işlek cadde olan Turgut Özal Bulvarı'nda     “Love Erdoğan’’ yazısıyla cevap verdiklerini belirten Gür, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çirkin ifadelerle düşmanlığını gösteren FETÖ militanları nasıl 15 Temmuz darbe girişiminde başarısız olduysalar bugünde başarısız olacaklar. Böylesine çirkin saldırıları karşısında dik duruşumuzu göstereceğiz. Millet olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.