Basın Konseyi ödülleri sahiplerini buluyor

Batman Basın Konseyi tarafından düzenlenen ‘Yılın Başarılı Gazetecileri’ yarışmasında dereceye girenler ödüllerini yarın alıyor.

Yaşam Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 20:55:34
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Basın Konseyi tarafından düzenlenen ‘Yılın Başarılı Gazetecileri’ yarışmasında dereceye girenler ödüllerini yarın alıyor. Bu yıl ilki düzenlenen geleneksel ‘Yılın Başarılı Gazetecileri’ yarışmasında ödüle layık görülen gazetecilere ödülleri bugün düzenlenecek tören ile verilecek. Mezopotamya Otelinde bugün 18.00’da düzenlenecek gecede İhlas Haber Ajansından (İHA) Osman Arslan ve Hüseyin Sakar, TRT’den Mehmet Şirin Yılmaz, Anadolu Ajansı’ndan Selman Tür ve Muhyeddin Beyca, Batman Gazetesi’nden Murat Ezgin ve İlke Haber Ajansı’ndan (İLKHA) Tarhan İrtem, il yöneticilerinin katılacağı ödül töreninde ödüllerini alacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.