Atık pil toplama kampanyasına 143 okul katıldı

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi’nin işbirliği yaparak başlattıkları “Okullar Arası Atık Pil Toplama Kampanyası” projesinin bu yılki çalışması tamamlandı.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 17:17:30
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi’nin işbirliği yaparak başlattıkları “Okullar Arası Atık Pil Toplama Kampanyası” projesinin bu yılki çalışması tamamlandı. Atık pilleri kaynağından toplayarak, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılayarak geleceğin büyüklerini küçük yaşta bilinçlendirmek amacı ile 1 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 30 Nisan 2019 tarihinde sona eren kampanyada il genelinde, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 143 okul katıldı. Pil toplama sürecinin okullarda son bulmasıyla, Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince toplanan atık piller TAP Derneği vasıtasıyla doğaya zarar vermeyecek biçimde bertaraf edilecek. Öte yandan kampanya çerçevesinde en çok pili toplayan ilk üç okul ödüllendirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.