Aksoy'dan karayolu trafik haftası mesajı

Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, alınan tedbirlere ve ulaşımda yapılan alt yapıdaki gelişmelere rağmen maalesef trafik kurallarının ihlal edildiğini söyledi.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 06.05.2018 11:44:24
Editör -
Okuma Süresi: 30 sn.
Google News

Dikkatsizlik, eğitimsizlik gibi nedenlerle trafik kazalarının yaşandığına dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, "Trafik kazalarını minimum düzeye indirmek ancak trafik eğitimi ve trafik kurallarına uymakla mümkün olur. Okullarımızda Trafik bilincinin oluşturulması için eğitimler veriliyor. Çocuklarımıza trafik kurallarını öğretmek, insanın hem kendisine, hem de tüm topluma karşı sosyal sorumluluk olduğunu unutmamalıyız. Batmanlıların ve trafik konusunda görevli arkadaşlarımızın Karayolu Trafik Haftasını kutluyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.