Ahmet tedavi için Hacettepe’ye gitti

Beyincik erimesi hastalığına yakalan Ahmet tedavi için Ankara’ya gitti. Batman'da beyincik erimesi (NCL) hastalığına yakalanan 5 yaşındaki Ahmet Çınar Abay tedavisi için Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesine gitti.

Gündem Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 17:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 “TEDAVİSİ İÇİN 2 MİLYON 500 BİN TL TOPLANDI”

Ahmet Abay tedavisi için Batman Valiliği tarafından yardım kampanyası başlatılmıştı kampanya kapsamında yaklaşık 2 milyon 500 bin TL toplandı. Kampanyaya Batman Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere Batman’daki iş adamları sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve birçok kesim tarafından destek verildi.  Ahmet ailesi ile birlikte tedavi olmak için Ankara’ya tedavi olmak için gitti. Baba İhsan Abay; “Hacettepe’ye gidiyoruz. Ahmet Çınar oğlum için şu ana kadar 2 buçuk milyon para toplanmış. Geri kalanda inşallah en kısa zamanda toplanır. En ez 10 aylık tedavi süreci ilaç verecek şekilde toplanıldı. Gerçekten Allah bu halktan razı olsun. Batman Valimiz ve bütün yetkililer, halk ve öğrenciler kimin elinden ne geldiyse kesinlikle herkesin yapabileceğine yaptığına inanıyorum. Ben halka güvenerek çocuğumun tedavisine başlayacağım. İnşallah en kısa zamanda Cumhurbaşkanımız Sosyal Güvenlik Kurumu bu ilacı gerçektende iyi fayda getirecekse en kısa zamanda ödeme kapsamına alacaklarına inanıyorum. Bütün emeği gecen vatandaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu ana kadar 2 milyon 500 bin toplanmış. 1 yılık tedavisi için 500 bin eksik kalmış, onu da en kısa zamanda toplayacağımıza inanıyoruz. Artık şüphe duymuyorum, bu halk böyle kenetlendikten sonra bu halkı böyle gördükten sonra kesinlikle artık benim bir endişem kalmamıştır” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.