26 Mahallede sular kesilecek

Batman Belediyesi tarafından kent merkezinde kimi yerlerde uygulanacak bir günlük zorunlu su kesintisi ile ilgili açıklama yapıldı.

Yaşam Yayın: 30 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 30.12.2018 15:08:45
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Çamlıtepe-1 ve Esentepe Su Depolarında, motor bakımı, onarım ve değişim çalışmalarından dolayı bugün sabah 07.00 ile 22.00 saatleri arasında zorunlu su kesintisine gidileceği belirtildi. Su kesintisinin yaşanacağı; Gültepe, Kültür, Pınarbaşı, Ziya Gökalp, Akyürek, Meydan, Çarşı, Sağlık, Bağlar, Pazaryeri, Hilal, Beşevler, Aydınlıkevler, Kısmet, 19 Mayıs, Çay, İluh, Yeşiltepe, Huzur, Raman, Şirinevler, Cumhuriyet, Karşıyaka, Yeni ve Hürriyet Mahalleleri ile Karatay Tuğla Fabrikaları bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.