‘240 Genci tatile gönderdik’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Yaz döneminde Türkiye’nin farklı noktalarına 24 ayrı grupta 240 genci gençlik kamplarında tatile gönderdiklerini söyledi.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 12:55:52
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Yaz döneminde Türkiye’nin farklı noktalarına 24 ayrı grupta 240 genci gençlik kamplarında tatile gönderdiklerini söyledi. Manisa, Kırşehir, Mersin, İzmir, Kastamonu, Antalya, Samsun, Bursa ve Bolu Gençlik kamplarına 3 ay boyunca dönem dönem gençleri kampa gönderdiklerini belirten İl Müdürü Eren, bundan son derece mutluluk duyduklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “24 ayrı kamp merkezimizde kadın ve erkek gruplarımızı ayrı ayrı gençlik kamplarında en iyi bir şekilde tatil yapmaları için gönderdik. Bunun için ilk kez tatile giden, maddi durumu düşük, Şehit ve Gazi çocukları, yetim ve belirli kriterlerle gidecekler bakanlığımız tarafından belirlendi. Gönderdiğimiz öğrencilerin %99’u gerçek hak eden isimlerdi. Önümüzdeki yıl Gençlik ve Spor bakanlığımızla görüşüp kontenjanımızın artırılması için girişimlerimiz olacaktır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.