‘2019 Yılını verimli geçirdik’

Valimiz Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 16:42:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valimiz Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret etti. Kaymakamlık bahçesinde ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin; muhtarlar toplantısına ve şehitliğin açılışına katıldı, ardından ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yapılan toplantıda, ilçeye bağlı mahalle ve köylerin; yol, altyapı, içme suyu, elektrik, sağlık ve eğitim gibi sorunları ele alındı. Vali Şahin; “Özelikle İl Özel İdaresi’nin geçmişten gelen sağlam ekonomik yapısı bizi ayakta tuttu. Özelikle eğitim alanında yapılan yatırımların hemen hemen hepsi Özel İdare kaynaklarıyla yapıldı. Sağlık, altyapı ve eğitim alanında 2019 yılını verimli geçirdik” dedi.

“HEDEFİMİZ HUZURLU BİR BATMAN”

Kozluk, güvenlik anlamında ne kadar istikrarlı olursa; yatırım, ticaret, turizm gibi hizmetlerin de o kadar artacağını ifade eden Vali Şahin; “Son yıllarda huzur anlamında çok iyi durumdayız, daha da iyi olacağız. Bu konuda yoğun çaba sarf ediyoruz. Geyikli köyü Kartepe noktasına kulekol yapacağız. Bekirhan karakolunu yıkıp yeniden yapacağız. Ayrıca güvenlik yolu kapsamında Gümüşörgü civarındaki bağlantı yollarını yapacağız. Daha güvenli ve huzurlu bir Batman en büyük hedefimizdir. Artık Türkiye’nin gündeminden terörü çıkartmak istiyoruz. Muhtar, köylerde devletin temsilcisidir, devletten yana tavır koymalı. Vatandaşları da kaçak elektrik kullanımı ve elektrik ücretleri ödemeleri konusunda uyarılarda bulunmalı. Bu kaçak elektriği artık gündemimizde çıkartmamız lazım” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.