Genç Sağlık Sendikası Batman’da teşkilatlanmasını güçlendiriyor

Genç Sağlık Sendikası Batman Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 15 Ağustos 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 15.08.2026 19:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜR SESİ OLACAĞIZ”

Genel kurulda yapılan seçim sonucunda Cafer Gül, Genç Sağlık Sendikası Batman Şube Başkanı seçildi. Genel kurula, Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Arif Camgöz’ün yanı sıra Şanlıurfa, Bingöl ve Diyarbakır başta olmak üzere çevre illerden gelen il başkanları ile çok sayıda sendika üyesi katıldı. Sağlık çalışanlarının özlük hakları, çalışma koşulları ve sendikal mücadelenin geleceğinin ele alındığı genel kurulda, teşkilatlanma çalışmalarının güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen seçimlerin ardından Cafer Gül, Genç Sağlık Sendikası Batman Şube Başkanlığı görevine getirildi. Gül ve yönetiminin, Batman’da sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümü ve haklarının korunması noktasında çalışmalar yürüteceği belirtildi. Genel kurulda sendikal dayanışmanın önemine dikkat çekilirken, Batman’daki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerinin daha güçlü şekilde gündeme taşınmasının hedeflendiği ifade edildi. Yeni yönetim tarafından yapılan değerlendirmede, Batman’daki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam edileceği vurgulandı. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olacaklarını belirten yönetim, çalışanların özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için sendikal mücadelenin sürdürüleceğini kaydetti. Genel kurul, yeni döneme ilişkin temennilerin paylaşılması ve katılımcıların görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.