Batman–Diyarbakır karayolunda zincirleme kaza, aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi

Yaşam Yayın: 20 Kasım 2025 - Perşembe - Güncelleme: 20.11.2025 12:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dün akşam Batman–Diyarbakır karayolu Başaklı mevkiinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Kaza, Diyarbakır’ın Bismil ilçesi ile Batman arasında bulunan Başaklı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Plakaları öğrenilemeyen 2 otomobil, bir TIR, kamyonet ve minibüsün çarpıştığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, emniyet, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk bilgilere göre yaralılardan birinin durumunun ağır, 5’inin orta, 7’sinin ise hafif olduğu tespit edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Yaralı vatandaşlarımız hastanelere nakledilmiş olup tedavileri devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada yaşamını yitirenlerin Beşiri ilçesine bağlı Yağlıca (Cimsarip) Köyünden Meyhan Göktai, 40 yaşındaki Adil Göktai, 4 yaşındaki Hazar Göktai ve 7 yaşındaki Efrahim Göktai olduğu tespit edildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.