BATMAN'DA SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Batman'da sağanak yağış etkili oldu.

Asayiş Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Batman'da sağanak yağış etkili oldu. Geceden bastıran yağış nedeniyle kentin bir çok cadde ve sokaklarında su birikintileri oluştu.  Dün, 15. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Pazartesi gününden itibaren Batman, Diyarbakır Mardin illeri ile Şanlıurfa'nın doğusu, Siirt'in batısı ve Şırnak'ın batısında kuvvetli sağanak yağış beklendiği belirtilmişti. Batman'ın kuzeyinde Sason ve Diyarbakır'ın kuzeyinde  kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yükseklerinde yoğun kar şeklinde yağış gerçekleşeceğinin tahmin edildiği bildirilmişti. Bu uyarıların ardından Batman'da gece ve sabah saatlerinde sağanak yağış etkisini gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.