Ankara Batman Vakfı Başkanlığı’na Şerafettin Hamidi getirildi

Ankara’da kurulan Batman Eğitim, Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı ilk toplantısını yaparak yönetim ve denetleme kurulu üyelerini seçti.

Yaşam Yayın: 28 Eylül 2025 - Pazar - Güncelleme: 28.09.2025 00:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

42 kişinin katıldığı toplantıda Mütevelli heyet başkanlığına Şerafettin Hamidi seçilirken Başkan Yardımcılığına Hüseyin Cahit Öndaş getirildi. Tek listeyle gidilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu : “Şerafettin Hamidi, Hüseyin Cahit Öndaş, İlyas Solak, Ahmet Eke, Aydın Pektaş, Eyüp Teymur, M. Salih Güneştekin, M. Şah Yardımcı.” Denetleme Kurulu ise A. Latif Gökdemir, Serdar Oran ve M. Ali Tunç'tan oluştu. Divan Başkanlığını Ekrem Direkçi'nin yaptığı toplantıda söz alan yeni Başkan Şerafettin Hamidi, "Büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldum. Ben tek başıma bir şey yapamam, ancak sizin desteğinizle bu Vakfı idame ettirebiliriz. Güveninize layık olabilmek için yönetim kurulu arkadaşlarımla elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.