“Vizyon oluşturma amacıyla yola çıktık”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) 14-15 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde “Dönüşerek Daha Güçlüyüz” temasıyla ‘Smart Future Expo 2018’ Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi’ni düzenleyecek.

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2018 - Perşembe - Güncelleme: 30.08.2018 14:26:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir yıl içerde, bir yıl başka bir ülkede düzenlenecek olan zirvenin bu seneki konuk ülkesi Katar. Konuya ilişkin yazılı bir açıklamada bulunan ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu , “Teknolojiyi yalnızca kullanan değil, üreten ve ileri düzeye taşıyan ülkeler geleceği kurabilir. Milli değerlere bağlı yapımız ve yerli olmayı önemseyen misyonumuz ile ülkemizin dijital ve akıllı yeni dünya düzeninde söz sahibi olabilmesi için bilim ve teknoloji üretiminde yepyeni bir vizyon oluşturma amacıyla yola çıktık. Bu alanda topyekûn bir seferberlik başlatmanın zamanının geldiği bilinciyle, konumundan dolayı pek çok noktada dünyanın çeşitli uçlarını bir araya getiren Türkiye’nin, bilim ve teknoloji üretiminde de söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Türkiye artık teknoloji ithal eden ülke değil, ihraç eden ülke olmak zorundadır ve bunu başarabilecek güçtedir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.