VATANDAŞLA İFTAR AÇIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi, kentin bir çok noktasında açtığı iftar sofralarıyla vatandaşa iftar sunumu yaparken İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, vatandaşın iftar davetlerini de kırmayarak sofralarına misafir oluyor.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi, kentin bir çok noktasında açtığı iftar sofralarıyla vatandaşa iftar sunumu yaparken İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, vatandaşın iftar davetlerini de kırmayarak sofralarına misafir oluyor. Ramazan ayı boyunca saha çalışmaları ve iftar programlarıyla sık sık vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, halkın arasından ayrılmıyor. Batman ve ilçelerde vatandaşlarla kurduğu iletişim dolayı takdir kazanan Başkan Çetin, vatandaşların da iftar davetlerini kırmayıp sofralarına konuk oluyor. Batman'da bir sitede vatandaşlarla çiğköfte ve iftar etkinliğinde de buluşan Başkan Çetin’in gösterilen teveccühten oldukça memnun kaldığı gözlendi. Vatandaşların gösterdikleri yoğun çabaların meyvesini, güler yüz olarak her kulvarda fazlasıyla almanın şükrünü yaşadıklarını dile getiren Başkan Çetin, ''Baştan beri hep istedik ki bu halk, bize gönlünü açsın. İçindekileri döksün. Çok şükür ki artık bu halk, her yerde bizi bağrına basıyor. Sadece gönlünü değil, evlerinin kapısını da açıyor. Biz de bu sevgiye, bu ilgiye daha çok çalışarak, gayret göstererek mukabele edeceğiz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.