VATANDAŞ BAYRAM DEĞİL, TASARRUF YAPIYOR!

VATANDAŞ BAYRAM DEĞİL, TASARRUF YAPIYOR!

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 16:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Yıllar önce coşkuyla yaşanan bayramlar günümüzdeki ekonomik sıkıntılar nedeniyle artık vatandaşlar şehir dışındaki tatil beldeleri yerine kendi şehrinde ve kendi evinde bayram yaparak tasarruf yapmayı tercih ediyor.

''TATİL YAPMAK HAYAL OLDU''

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın turizmin canlanması ve tatil beldelerinde hareketliliğin yaşanması için bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından tatil beldelerinde ekonomik sıkıntılardan istenilen hareketlilik yaşanmazken vatandaşlar tatilin artık hayal olduğunu söylediler. Bayram hazırlığı için çarşı-pazara çıkan vatandaşlar, tatil beldelerinde bir gecelik pansiyon bedelinin 5 bin lira, dört kişilik bir ailenin günlük yemek bedelinin de 6 bin lira olduğu ifade ederek, artık tatili kendi evinde ve beldelerinde geçirmeyi hedeflediklerini söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.