UZMAN DOKTOR ŞIKKENÇ MEDİCAL POİNT'TE

UZMAN DOKTOR ŞIKKENÇ MEDİCAL POİNT'TE

Yaşam Yayın: 11 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.08.2024 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Cerrahpaşa'dan mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesinde uzmanlık yapan Mahfuz Şıkgenç bundan böyle kentin ilk Özel Hastanesi unvanına sahip Medical Point'te hizmet sunacak.

KADROSUNU DAHA DA GÜÇLENDİRDİ

Özel Batman Dünya Hastanesi'nde hizmet veren ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun yıllar hizmet veren İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Mehmet Mahfuz Şıkgenç Batman Medical Point'te. Hizmete girdiği günden bu yana Batman, bölge ve komşu ülke Kuzey Irak'a 7/24 sağlık hizmeti sunan Özel Batman Medical Point hastanesi kadrosunu günden güne güçlendiriyor. Hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak, Batman ve bölge halkına kaliteli, verimli sağlık hizmeti sunmak için bir çok bölümleri güçlendiren hastane iç hastalıkları bölümüne Uzman Doktor Mehmet Mahfuz Şıkgenç'i de dahil ederek kadrosunu daha da güçlendirdi. Batmanlılar tarafından sevilen Şıkgenç, Medical Point Hastanesinde uzmanlık alanı olan KC ve safra kesesi hastalıkları, pankreas hastalıkları, üst solunum yolu ve enfeksiyonları, alt solunum yolu enfeksiyonları, hipotiroidi, hipertiroidi troid hastalıkları, tiroid nodülü, kronik yorgunluk ve check-up alanında hizmet verecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.