UMUT KERVANI’NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

UMUT KERVANI’NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 23.06.2024 08:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Batman Umut Kervanı, hayırseverlerin vekalet yoluyla bağışlamış olduğu kurbanları kesim, parçalama ve paketleme işleminden sonra yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdığını açıkladı.

3 BİN AİLEYE KURBAN ETİ

Batman'da yaklaşık olarak 15 bin kayıtlı ailenin bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Nurettin Teymur, Umut Kervanına bağışlanan etlerin ancak 3 bin aileye dağıtıldığını söyledi. Hayırseverlere teşekkür eden Başkan Nurettin Teymur, ''Batman Umut Kervanı olarak yaklaşık 15 bin kayıtlı ailemiz var, Umut Kervanı’na bağışladığınız kurban etlerinizi ancak 3 bin aileye dağıtabildik. Hayırseverlerimize bir kez daha buradan teşekkür ediyoruz Allah hayırlarını kabul etsin, yardımlarının devamını bekliyoruz. Batman’da hayırseverlerle muhtaç ve yetimler arasında köprü görevi gören Umut Kervanı yüzleri güldüren, yetimi sevindiren hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.