'Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu' Batman etabı yapıldı

Yayın: 24 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2017 22:10:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi ve Batman Valiliğinin destek verdiği “Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu”nun Batman etabı, yurtiçi ve yurt dışından toplam 155 sporcunun katılımıyla yapıldı.
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen "Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu"nun ikinci etabı Batman'da yapıldı. Turgut Özal Bulvarında yapılan ikinci etap bisiklet turu için yol güzergahı araç trafiğine kapatıldı.
Yarışmaya Kosova'dan katılan İbrahim Buduri, 4 kişi olarak Kosova'dan geldiklerini ve ilk defa yarışmaya katıldığını belirterek, " Mardin'deki turda hava şartlarından dolayı zorlandım düştüm. Ama Batman2da pist çok iyi durumdadır. İnşallah kazanacağım" dedi.
Tekirdağ'dan yarışmaya katılan Mutlu Erçevik, Tekirdağ Gençlik spor kulübünden geldiğini ve dün Mardin'deki yarışmada mastır kategorisinde birinci olduğunu, bu günde burada şansımı deneyeceğini söyledi.
Batman Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren, 1. etabı Mardin, 2. etabı Batman ve 3. etabı da yarın Diyarbakır'da yapılacağını ifade ederek, " bisiklet federasyonu ve Gençlik spor genel müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı güzel bir organizasyona imza attık. İnşallah Batman Şehrimizi spor şehri olarak tanıtacağız. Bu konuta potansiyelimiz var daha güzel organizasyonlarda yapacağız. Toplam 155 sporcu katılıyor ve 5 ülkeden yabancı sporcularımızda var. " dedi.
Batman Valilisi Ahmet Deniz, sporculara seslenerek, gönlümüzde hepiniz birincisiniz hakkeden kazansın diyerek startı verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.