‘Tarıma büyük önem veriyoruz’

MİSİAD (Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği) Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş'e ziyarette bulundular.

Yaşam Yayın: 10 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2019 16:16:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MİSİAD (Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği) Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve Yönetim Kurulu üyeleri Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş'e ziyarette bulundular. Tarıma bağlanmanın gerektiğini belirten ve tarımın ülke için önemine ve vatandaşların tarıma olan hassasiyeti hakkında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş; “Tarım, ülkemiz için büyük bir öneme sahiptir. Tarım pazarımızda ciddi manada sıkıntı çekiyoruz. Bu sıkıntının temel sebeplerinden biri ise yatırımcılarımızın bu alana olan ilgi azlığı ve bu alanı milli bir benlikle sahiplenememişimizden kaynaklanıyor. Yine bu sıkıntının çözümü ise yatırımcılarımızın, işadamlarımızın ve en önemlisi vatandaşımızın toprakla barışmasından geçmektedir. Toplum olarak toprağa olan bakış açımızı değiştirerek, toprağımıza sıkı sıkıya güçlü bir aidiyet duygusuyla bağlanırsak tarım alanında olan gücümüzü arttıracağımıza inanıyorum” dedi. MİSİAD Başkanı Namet Sırlan; “MİSİAD Batman olarak bizde tarıma, botaniğe ve bu işlerle meşgul olan yatırımcılara gerekli ilgiyi ve alakayı gösteriyoruz. Batman başta olmak üzere  Türkiye genelinde tarıma büyük önem veriyoruz” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.