SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eski Milletvekili Afif Demirkıran'ın oğlu Yunus Emre Demirkıran ve kentin tanınan ailelerinden Sevgili ailesi fertlerinden Rıdvan Sevgili'nin sevgili kızı Rumeysa hafta sonunda yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Siirt Çevre Yolundaki Güngör Palas Düğün salonunda yapılan düğün bir çok siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

DEMİRKIRAN VE SEVGİLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman'da yaz mevsiminin sürmesiyle birlikte kentin bir çok düğün salonlarında renkli düğünler de yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Güngür Palas Düğün Salonunda yapılan Demirkıran ve Sevgili ailesinin mutlu günlerine AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Bölgenin eski ve yeni Milletvekilleri, Bürokratlar, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, İş İnsanları Batman ve Bölge dışında çok sayıda davetliler katıldı. Yüksek katılımlı düğünde damat ve gelin babaları Afif Demirkıran ile Rıdvan sevgili misafirleri kapıda karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok Bakan ile Milletvekilinin tebrik gönderdiği düğüne Siirt Valisi Dr Kemal Kızılkaya Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma,Siirt Milletvekili Mervan Gül, Prof. Dr. Yasin Aktay, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Siirt Üniversitesi Rektörü Nihat Şındak, Faris Özdemir, MKYK Üyesi Av Murat Çiçek, Batman Ak Parti İl başkanı Hüseyin Şansi, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av Bahri Caner Özturan ve İbrahim Halil Kırşan nikah şahitliği etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.