''SİYASET İNSAN İÇİN YAPILMALI''

Kentteki basın kuruluşlarını ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, kentin sorun sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Gazetemizi ziyaret eden İl Başkanı Şahin, siyasetin insan için yapılması gerektiğini belirtti.

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“SORUNLAR ÇÖZÜLMEZSE BASIN YOLUYLA AÇIKLARIZ”

Kentin bir çok sorunun bulunduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, sorunların çözümü için yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Son günlerde artan boğulma vakaları, intiharlar ve anız yakmalarının büyük sorun teşkil ettiğini ifade eden Şahin, ''Siyaset yapıyorsak halk için siyaset yapıyoruz. Torunlarımız ve geleceğimizi zengin etmek için siyaset yapmıyoruz. Siyaset yapıyorsak insan için siyaset yapıyoruz. İrili, ufaklı kentimizin ve ülkemizin meselelerini kapasitemiz ve gücümüze göre çözüm yolları arıyoruz. Siyaset insan için yapılmalı. İnsanların dünyevi ve muhtevi huzuru için yapılmalı diye düşünüyorum. Eksikliklerimiz olabilir ama kentin her alanındaki sorunlar için elimizden geldiğince koşuşturmaya çalışıyoruz. Sorunlarla ilgilenmeye çalışıyoruz. Sağlıkta, iş alanlarında, kurumlarda aksayan hizmetler için öncelikle kurum müdürleriyle bire bir irtibata geçiyoruz. Sorunun çözümü için siyaset yapıyoruz. Belediye ile rakip partiyiz. Bizlere dünya kadar mesele geliyor. Hizmetlerinden dolayı önceki dönemde kayyım olan Belediye Başkanı vekili Vali Ekrem Canalp'a yerine göre teşekkür ettik, yerine göre de eleştirdik. Belediye ile ilgili bize gelen sorunların çözümü için Merkez İlçe Başkanımız düzeyinde görüşmeler yapabiliriz. Sorunların çözümü merci Belediyedir. Sorunları çözemediği taktirde konuyu meclis üyelerimiz üzerinden gündeme getireceğiz. Yine çözüm sağlanmazsa bu sorunları basın yoluyla gündeme taşıyacağız. Amacımız sorunların çözülmesidir, sadece birilerini eleştirmek değil. Geçekçi bir siyaset bir siyaset yapmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.