SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Sivil Toplum İlişkiler Batman İl Müdürlüğü, öğrencilere Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumdaki önemine dikkat çekmek amacıyla seminerler düzenliyor.

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 14:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

Sivil Toplumla İlişkiler konusunda yapılan çalışmalar sırasında İl Müdürü Kemal Akkurt öğrencilere (STK)'ların toplumdaki rolüne dikkat çekti. Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumdaki oynadığı kritik rolüne dikkat çeken il Müdürü Kemal Akkurt, STK'ların sosyal sermayenin gelişimine katkı sunduğunu ifade ederek toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiğini ve güven ilişkilerini güçlendirdiğini söyledi. Akkurt, Gönüllülerin kurumlarla toplum arasında bir köprü görevi gördüğünü ve gençlerin bu çalışmalarla toplumun geleceğine yön vereceğinin de önemine vurgu yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.