Şansi, “Mahallelerin taleplerine duyarlıyız”

Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulsamed Akgül, beraberindeki mahalle muhtarlarıyla birlikte AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Hürriyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulsamed Akgül, beraberindeki mahalle muhtarlarıyla birlikte AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, başta doğal gaz olmak üzere mahallelerin altyapı ve diğer sorunları masaya yatırıldı. Muhtar Akgül, doğalgaz altyapısındaki eksikliklerin yanı sıra, mahalle sakinlerinin çeşitli taleplerini dile getirerek, şehrin genel sorunlarının çözülmesi için destek istedi. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte doğalgaz sorununun daha da acil hale geldiğini belirten Akgül, bu konuda mahalle halkının beklentilerini aktardı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, doğalgaz ve diğer altyapı sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulunacaklarını, ilgili kurumlarla temasa geçerek sürecin hızlandırılması için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Şansi, mahallelerin taleplerine duyarlı olduklarını ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyeceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.