PETROLSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

PETROLSPOR’DA YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 22:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman Petrolspor kulübünde yeni yönetim belli oldu. Kulüp Başkanı Hakan Toy, Asbaşkan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Asbaşkan Mert Nasıroğlu, Stad ve Taraftar Sorumlusu Hikmet Celbek, Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hıfzullah Yıldız, Abdurrahman Ekinci, Mahmut Akyol.

“KULÜBÜN KAPISI HERKESE AÇIK”

Temel hedeflerinin,  sürdürülebilir finansal kaynakları yaratarak kulübü geleceğe taşımak olduğunu belirten Batman Petrolspor’un Başkanı avukat Mehmet Hakan Toy, “Kulübün kapısı herkese açık. Şenol Fidan hocamız spor kamuoyunun yakından bildiği çok değerli bir hocadır ve başarılı olacağına inancımız tamdır. Profesyonel ekiplerle gerçekten sabahlara kadar çalışıyoruz” dedi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL FİDAN

Kırmızı-Beyazlılar, 58 yaşındaki deneyimli teknik direktör Şenol Fidan ile sözleşme imzaladı. Eski profesyonel futbolcu, antrenör ve teknik direktör olan Fidan, defans mevkiinde görev yapmış ve Beşiktaş’ın 1989-1992 yılları arasında üç kez üst üste Türkiye 1. Futbol Ligi’nde şampiyon olan kadrosunda yer almıştı.

“BURADA HEP BERABER BÜYÜYECEĞİZ”

Kırmızı-Beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Şenol Fidan, 3-4 yıl içerisinde süper lige çıkacaklarını söyledi. Deneyimli teknik direktör Fidan, “Ben buraya bütün benliğimle geldim. Bundan sonra Petrolspor benim bebeğim, çocuğum gibi olacak. Burada hep beraber büyüyeceğiz. Ben buraya sıfırdan gelmedim, bilgi ve tecrübemle geldim, olgunluk dönemimi yaşıyorum ve çok da başarılı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Batman Petrolspor iç ve dış transferde  6 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Batman Petrolspor Başkanı Mehmet Hakan Toy, “Transfer dönemini kaliteli güzel, Batmanımıza yaraşır şekilde geçirebilmek ve iyi futbolcuları kazandırmak adına gece gündüz çalışıyoruz. İç transferlerimiz Mustafa Hüseyin Seyhan, Yusuf Balcıoğlu ve dış transferde de Semih Karadeniz, Ahmet Kesim, İshak Çakmak, Bünyamin Yürür ile anlaştık. Görüştüğümüz, prensipte anlaştığımız, el sıkıştığımız birçok futbolcu var” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.