Petrole bulanan köpek kurtarıldı

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, petrol atık çukuruna düşme sonucu petrole bulanan yavru köpeği temizleyerek hayata döndürdü.

Gündem Yayın: 17 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.02.2020 15:37:28
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, petrol atık çukuruna düşme sonucu petrole bulanan yavru köpeği temizleyerek hayata döndürdü. Batman Hasankeyf karayolu üzerinde bir vatandaş tarafından fark edilip düştüğü petrol atık çukurundan kurtarılarak Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğüne getirilen yavru köpek için ekipler seferber oldu. Yavru köpeği temizleyip petrol atığından arındırmak için Belediye ekipleri, yavru köpeğin durumunun iyi olduğunu ve Belediye Hayvan Bakım Evinde tedavi ve bakımına devam edileceği bilgisini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.