‘Normale dönmenin çabasındayız’

İki yılı aşkın süreden beri yaşanan pandemi döneminde en çok mağdur olan sektörlerden biri olan düğün salonları yeniden hareketlenmeye başladı.

Gündem Yayın: 17 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.03.2022 00:29:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İki yılı aşkın süreden beri yaşanan pandemi döneminde en çok mağdur olan sektörlerden biri olan düğün salonları yeniden hareketlenmeye başladı.

“GİDERLER KATLANDI”

Yaz aylarının düğün sezonu olarak bilinen Batman ve bölgedeki düğün salonları dünya coğrafyasında yaşanan Covit-19 salgın hastalık sonucu iki yıl boyunca kapılarını düğün ve organizasyonlara kapatmıştı. Normalleşme süreciyle birlikte yavaş yavaş düğünlere kapılarını açan düğün salonları yeniden canlanmaya başladı. Güngör Palas Düğün Salonları Sahibi İş İnsanı Şehmus Güngör, ''Yaşanan pandemi sonucu ekonomik yönde çok sıkıntı yaşandı. Özellikle düğün salonları bu durumdan çok etkilendi. Bize bağlı yemek fabrikaları, müzisyenler, fotoğrafçı, tatlı imalatçıları ve çalışanlarımız zorlu bir süreçten geçti. Normalleşmeye adımların atıldığı şu günlerde sektör yeniden canlandı. Bunun yansımaları tamamen piyasadaki esnafa olacaktır'' dedi. Sektörün yeniden normale dönmesi konusunda umutlu olduklarını belirten Güngör, son dönemlerde yaşanan fiyat artışları toplumun her kesimdeki vatandaşı etkilediğini, özellikle elektrik ve temizlik maddeleri fiyatlarında yaşanan artışlar sonucu organizasyon ücretlerine fiyat artışına da gidildiğini söyledi. İş İnsanı Şehmus Güngür, “Amacımız bünyemizdeki çalışan sayısını daha da arttırmak ve istihdama katkı sunmaktır. Düğün salonlarına bağlı işletme ve esnaflara destek sağlamak en büyük hedefimizdir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.