LÜKS ARABAYI ÇİZDİLER

Geçtiğimiz günlerde Ziyagökalp mahallesinde park halindeki lüks araçlara zarar verilirken, dün gecede GAP mahallesinde bir aracın kaportası derin çiziklerle çizildi.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2023 18:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Geçtiğimiz günlerde Ziyagökalp mahallesinde park halindeki lüks araçlara zarar verilirken, dün gecede GAP mahallesinde bir aracın kaportası derin çiziklerle çizildi. Kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından kentin bir çok noktasında park halindeki araçlara zarar veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Ziyagökalp mahallesinde yaşanan olayın ardından dün gece saatlerinde de GAP mahallesi Şehit Fetih Sekin sokakta park edilen aracın kaportalarında derin çizikler kazıldı. Araç sahibinin aracında 15 bin lira maddi hasar olduğu tespit edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.