KAÇAK YAPIYA İZİN YOK

KAÇAK YAPIYA İZİN YOK

Yaşam Yayın: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2024 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi yeni yönetimi, imara aykırı yapılaşmaya izin vermeyeceğini duyurdu. Belediye tarafından yapılan açılmada yasaya uygun olmayan hiçbir yapıya hizmet vermeyeceğini de açıkladı. 

''YASAL İŞLEM YAPILACAK''

Son zamanlarda imara aykırı ve izinsiz yapıların inşa edildiğine dikkat çeken Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, "Belediyemiz sorumluluk alanında son dönemlerde imara aykırı izinsiz yapılaşmaların yapıldığını tespit etmekteyiz.  İmara aykırı yapılaşma hem kent estetiğini bozmakta hem de afet risklerini artırmakta ve şehrin genel düzenine zarar vermektedir" dedi. Başkan Sönük, ''Batmanımızın imar planına uygun bir şekilde gelişmesi,halkımızın güvenliği ve yaşam kalitesinin artırılması  öncelikli hedefimizdir. Belediye olarak bu tür yapılaşmaların önlenmesi ve var olan yanlış durumların düzeltilmesi için gerekli olan yasal adımları atmaktayız. İmara aykırı yapılaşmalara izin verilmeyeceği gibi yasaya uygun hale getirilinceye kadar hiçbir hizmet  de verilmeyecektir. Halkımızdan talep ve ricamız imara uygun olmayan yapılaşmalara karşı duyarlı olmalarıdır. Yasal uygulamalar karşısında mağdur duruma düşülmemesi için tüm hemşehrilerimizden duyarlılık beklemekteyiz'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.