'İSTİHDAMA KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

'İSTİHDAMA KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Yaşam Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 13:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin inşaat alanını inceleyen Batman Milletvekili Ferhat Nasıoğlu, Batman'da istihdama katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

'50 YIL SONRASINI HESAPLAYARAK ADIM ATIYORUZ'

Milletvekili Nasıroğlu, Batman Gıdacılar Yapı Kooperatifi Başkanı Süleyman Emek ile yapımı süren S.S. Batman Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. Organize Sanayi Bölgesi karşısında 220 dönümlük arazide yapımı süren kooperatif tamamlandığında şehir içi trafik rahatlayacak, 170 işyeri üretim ve istihdama katkı sunacak. Batman'ın daha güzel hizmetlerle buluşması için durmadan çalıştıklarını anlatan Nasıroğlu, kooperatifin Batman'ın istihdam üretim ve ihracatına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Nasıroğlu, "Attığımız her adım ve projede istihdama katkı sunmayı amaçlıyoruz. Hayata geçireceğimiz yeni OSB'ler tamamlandığında Batman'a gelen yatırımcılara ihtiyaç duydukları büyüklükteki arsaları tahsis edebileceğiz. Biz yapacaklarımızı planlarken Batman'ın 40-50 yıl sonrasını hesaplayarak adımlarımızı atıyoruz. Her anlamda büyüyen ve kabına sığmayan Batman'da üreticilerimizin yanında olup istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.