''İSRAFI ÖNLEYEREK GELİRLERİ ARTTIRACAĞIZ''

Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan adayı Av. Tahir Zaman, kazanmaları durumunda israfı önleyeceklerini ve Belediyenin gelirlerini artıracaklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“BATMAN'A YENİLİKLER GETİRECEĞİZ”

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan adayı halkın her kesimi ve kentin STK'larıyla buluşmaya devam ediyor. “Milli Görüş Belediyeciliği her zaman için fuzuli giderleri azaltma ve gelir getirici projeler inşa etme üzerine kuruludur” diyen YRP Başkan adayı Av. Tahir Zaman, “Batman’a getirmeyi istediğimiz yeniliklerden biri de güneş enerjisi santrali projesidir. Bu proje ile Belediyemizi büyük bir elektrik borcundan kurtarmayı hedefliyoruz. Şuan modern ülkelerin hemen hemen hepsinde güneş enerjisi santralleri ile elektrik ihtiyacı karşılanmaktadır. Türkiye’de de birçok il güneş enerjisine geçmeye başladı. Batman ili Türkiye’nin en çok güneş alan illerinden biri olmasına karşın Belediye bünyesinde güneş enerjisi santrali olmaması bizlerce büyük bir noksandır. Kuracağımız bu santral ile yıllarca ödenen paralar, Belediyenin kasasında kalmış olacaktır. Bu kalan para ile de gençlerimize iş imkanı oluşturacağız'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.