İŞ DÜNYASININ KALBİ BATMAN'DA ATACAK

İŞ DÜNYASININ KALBİ BATMAN'DA ATACAK

Yaşam Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 10:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Cumartesi günü Ramada By Windy Otel’de yapılacak  Türk Ticaret Fuarı iş forumu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Muhammed Arif Çetin’in organizasyonuyla Batman'da gerçekleşiyor. 

'SEKTÖRLER BATMAN'DA BULUŞUYOR'

Türk Devletleri Teşkilatı - Türk Ticaret ve Sanayi Odası (TCCI) ve ROK Uluslararası Danışmanlık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen "Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü ve Türk Ticaret Fuarının Getireceği Fırsatlar" konulu sektör toplantısı Batman'da gerçekleşiyor. Türk Ticaret Fuarı iş forumu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Muhammed Arif Çetin'in organizasyonunda gerçekleşecek olan iş formuna 20'den fazla sektör bir araya gelecek. İş insanı Muhammed Çetin'in gerçekleştirdiği  organizasyonla Batman ve Bölgeden bir çok sektör temsilcisi ve iş insanlarının da katılımı bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.