Haziran ayı ‘dart turnuvası’ sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği tarafından organize edilen, ‘Haziran Ayı Batman Dart Turnuvası’ sona erdi.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 15.06.2021 10:37:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği tarafından organize edilen, ‘Haziran Ayı Batman Dart Turnuvası’ sona erdi. 10-11 Haziran tarihleri arasında Petrolkent Gençlik Merkezi’nde yapılan dart turnuvasına katılım yoğundu. Pandemi döneminde de turnuvalar düzenlemeye devam eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TBBDF İl Temsilciliği, dart severlerin heyecanını, geleneksel hale gelen ve yıl içinde 4.sü düzenlenen Batman Dart Turnuvalarıyla gerçekleştiriyor. 8 kategoride düzenlenen dart turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Katılım sağlayan tüm sporcuları ve dart severleri tebrik eden TBBDF Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, dart turnuvalarına katılımın il genelinde her geçen gün artmasından, dart branşının Batman’lı sporcular tarafından sevilmesinden ve temsilcilik olarak verdikleri emeklerin geri dönüşlerinin olumlu olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve bu mutluluğun kendilerini daha çok çalışmaya sevk etiğini belirtti. TBBDF Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, son olarak branşın gelişimine yardımcı oldukları için Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Şafi Özperk’e, turnuva için ev sahipliğini üstlenen Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Veysel Özdaş’a, Petrolkent Gençlik Merkezi Liderleri ve çalışanlarının yanı sıra turnuvalarda kendilerini yalnız bırakmayan Antrenörlere, Öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.