HATALI PARK TRAFİĞİ KİLİTLİYOR

Batman'da zaman zaman bazı sürücülerin servis yollarına otomobillerini hatalı park ettiği gözlenirken Belediyeye ait otobüslerin ulaşımını da aksatıyor.

Yaşam Yayın: 07 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2024 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman'da zaman zaman bazı sürücülerin servis yollarına otomobillerini  hatalı park ettiği gözlenirken Belediyeye ait otobüslerin ulaşımını da aksatıyor. Özellikle Batman Belediyesinden Batman Park güzergahına kadar uzanan bulunan servis yolundaki bazı bölümlere hatalı park eden sürücüler kent içindeki ulaşımı da olumsuz yönde etkiliyor. Yola gelişi güzel park eden araçlar yüzünden Belediye otobüsleri tıkanan yolda ilerleyemezken trafikte uzun kuyrukların da oluşmasına neden olunuyor. Yaşananlara yolcular tepki gösterirken  otobüs sürücüleri  de yanlış park konusunda sürücülerin  daha duyarlı olmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.