Yüzlerce adet sikke ele geçirildi

Batman'da bir işyerine yapılan operasyonda farklı dönemlere ait 236 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2019 17:13:53
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman'da bir işyerine yapılan operasyonda farklı dönemlere ait 236 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildi. Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir işyerine yapılan operasyonda farklı dönemlere ait 236 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, "Görevlilerimizin ilimizde yapmış olduğu kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik çalışmalar kapsamında; bir işyerine yapılan operasyonda farklı dönemlere ait 236 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ele geçirilmiştir." denildi. Konu ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahsın tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi. Öte yandan bir diğer açıklamada ise bir araca düzenlenen operasyon sonucunda 780 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdiği ifade edildi. Konu ile ilgili bir şahsın gözaltına alındığı, şahsın dolandırıcılık suçundan da arandığının tespit edildiği aktarıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.