YOL SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Vali Hulusi Şahin, Gültepe Mahallesi'nde Belediye tarafından imar planında yer alan ulaşım yolunun açılması ile ilgili mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunun çözülmesi için yerinde incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2021 - Cuma - Güncelleme: 07.05.2021 12:00:44
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gültepe Mahallesi 4391. sokakta yer alan Gülkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük ve Ali Osman Bilgili, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.  Kamuya ait alanların hiç kimseye özel mülkiyet alanı olarak tahsis edilmeyeceğini vurgulayan Vali Şahin, site sakinlerinin mağdur olmayacağı şekilde bir düzenleme yapılmasını istedi. Batman'ın yeşillendirilmesi yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını ifade eden Vali Şahin; imar planında yer alan ulaşım yolunun açılması sırasında engel teşkil eden 5 ağacın ağaç sökme makinesiyle sökülerek başka yere nakledilmesi ve hiçbir ağaca zarar verilmemesi hususunda talimat verdi. Site sakinleri; sorunun çözümü konusunda bizzat yerinde inceleme yaparak, taleplerini dinleyen Vali Şahin'e teşekkür ederken, konunun çözüme kavuşturulmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.