YATIRIMLARI İNCELEDİ

Vali Hulusi Şahin, “Batman İl Özel İdare Gençlerbirliği Spor” altyapı takımları için UEFA standartlarında yapılan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 30.04.2021 13:27:02
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, “Batman İl Özel İdare Gençlerbirliği Spor”  altyapı takımları için UEFA standartlarında yapılan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. İl Özel İdare yerleşkesinde yapımı tamamlanan yaklaşık 200 genç sporcunun antrenman yapacağı sahada incelemelerde bulunan Vali Şahin, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Vali Şahin, İl Özel İdare bahçesinde yapımı devam eden 500 kişi kapasiteli cami inşaatında incelemelerde bulundu.  İncelemelerin ardından İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile bir araya gelen Vali Şahin, yürütülen çalışmalar ve devam eden yatırımlara ilişkin bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.