Virüste yükseliş ve ölümler devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin haftalık vaka verilerinin paylaşımında yine vaka sayıların yükselişine dikkat çekti.

Gündem Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 18:24:38
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin haftalık vaka verilerinin paylaşımında yine vaka sayıların yükselişine dikkat çekti. Haftalık olarak paylaşılan veri tablosunda geçtiğimiz hafta 100 binde 109,14 olan Batman'daki vaka durumu 10-16 Nisan tarihleri arasında 157,19'a yükseldiği belirtildi.

2 CAN KAYBI DAHA

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Batman, çevre il ve ilçelerden getirilen hastaların kentteki hastanelerde tedavi gören koronavirüs vakalı hastalardan 6 kişi hayatını kaybetti. Batman’da haftanın son gününde de 2 vatandaş korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. 18 Nisan Pazar günü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Cembeli Kaçmaz (62) ile Emine Basütçü (83) yaşamını yitirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.