VAKALAR TIRMANIŞTA

Dünya geneli ve Türkiye'nin genelinde artışa geçen koronavirüs salgınında yükseliş devam ediyor.

Gündem Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 23:19:13
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Dünya geneli ve Türkiye'nin genelinde artışa geçen koronavirüs salgınında yükseliş devam ediyor. Bir süre önce Batman'ın da aralarında bulunduğu ‘mavi’ iller kategorisinden uzaklaşan Batman ‘sarı’ renginden sonra gittikçe kızarmaya başladığı öğrenildi. Kısıtlamaların ardından 1 Mart'ta gevşetilen normalleşmeyle vaka sayısının gittikçe yükseldiği Batman'da her hafta vaka sayıları ikiye katlanırken kent merkezindeki sosyal mesafe ve maskeden uzak görüntüler kentin gittikçe 'kırmızı' kategorisine yaklaştığı gözlenmekte.

CAN KAYIPLARI YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR

Kentte tırmanışa geçen vaka sayılarıyla birlikte korona virüsten can kayıpları da yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde testi pozitif olan ve tedavi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan 62 yaşındaki Mehmet Sadık Işık hayata tutunamayarak yaşamını kaybetti. 5 Nisan'da hayatını kaybeden Işık, Batman Asri mezarlıkta toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.