Sporda başarılı öğrencilere hediye

Antalya Konyaaltı sahilinde 6 ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleşen 20. Balkan Yürüyüş Şampiyonasında derece yaparak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan Batman Spor Lisesi Öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 21:47:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Antalya Konyaaltı sahilinde 6 ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleşen 20. Balkan Yürüyüş Şampiyonasında derece yaparak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan Batman Spor Lisesi Öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret etti. Başarılı Batman Spor Lisesi Öğrencileri Hayrettin Yıldız, Mazlum Demir ve Şükran Ayaz'ı öğretmen ve antrenörleriyle birlikte makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; başarılı öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran: "Sevgili gençler, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda göstermiş olduğunuz üstün başarınızdan ötürü sizleri ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Göstermiş olduğunuz bu başarıyla sadece kendinize katkı sunmakla kalmayıp ülkemizin tanıtımına da katkı sundunuz. Bildiğiniz gibi ülkelerin uluslararası arenada tanınması açısından en etkili alanlardan biri spordur. Çok şükür ki ülkemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da ciddi başarılara imza attı. Öğrencilerimizin bu üstün çaba ve gayretleri artarak devam ettiği müddetçe Ülkemizin başarısı her geçen gün daha iyi seviyelere ulaşacaktır. Bizler ve öğretmenleriniz her zaman sizlerin yanında olup sizlere gereken her türlü imkânı sağlayacağız" dedi. Yapılan ziyaretin sonunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler veren İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Milli takım formasıyla katılacakları uluslararası şampiyonalarda öğrencilere başarılar diledi. Batman Spor Lisesi Öğrencileri Mazlum Demir ve Şükran Ayaz 18 Temmuz 2021 tarihinde Estonya'da yapılacak olan Avrupa Yürüyüş Şampiyonasında Hayretin Yıldız ise 26-27 Ağustos 2021 tarihinde İtalya'da yapılacak olan Avrupa U18 Şampiyonasında Milli Takım Formasıyla Batman’ı ve Türkiye’yi temsil edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.