SP’li Özdemir, “Ak Parti sandıkta sarsılacak”

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi 1. Milletvekili adayı Faris Özdemir; gerçekleri korkmadan, çekinmeden halkla paylaştığını söyledi.

Siyaset Yayın: 19 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 19.06.2018 15:22:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Ak Partinin neden olduğu siyasal ve toplumsal kargaşadan en çok etkilenen illerin başında Batman’ın geldiğini ifade eden SP’li Özdemir, “Ak Parti, geçmişte kendisine oy vermiş olan anaları, babaları, bacıları, gençleri artık kandıramıyor, Batman’daki mahallelerde, sokaklarda her geçen gün eriyip, tükeniyor. Ülkeyi ve Batman’ı siyasal, sosyal, sınıfsal, kültürel, etnik ve mezhep yönünden kutuplaştırıyor. Önümüzdeki tablo gayet ortada. Bu acı gerçeğe rağmen, Batman siyasetinde herkes ortaya konuşuyor. Ben Faris Özdemir olarak gerçekleri korkmadan çekinmeden halkımla paylaşıyorum. Dostlarım; Ak Partinin neden olduğu siyasal ve toplumsal kargaşadan en çok etkilenen illerin başında Batman geliyor. Onların dile getirdiği Türkiye büyüyor. Evet Batman da büyüyor ama bu büyüme sağlıklı ve dengeli değil. Çarpık kentleşme Batmanlıyı yoruyor. Akşam saat  17.00-18.00’de işlek caddelere bakın trafik kilitleniyor, caddelerde bir keşmekeş büyük bir tüketim çılgınlığı, Batman’ı sarıp sarmalıyor. Üretim yok, istihdam yok. Batmanlı siyasal, ekonomik, toplumsal bir çıkış projesi üretmek zorunda. İnşallah Saadet Partisinin gücüyle bunu başaracağız. Yeter ki bize güç verin. Bu sebeple #DEĞİŞTİR diyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.