SP'den Belediye Başkan adayı açıklaması

31 Mart’ta yapılacak olan olan mahalli idareler seçimleri için siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 23 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.01.2019 16:16:19
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

31 Mart’ta yapılacak olan olan mahalli idareler seçimleri için siyasi partiler Belediye Başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. Saadet Partisi İl Başkanlığı da başkan adaylarını belirleyerek kamuoyuna duyurmaya başladı. Beşiri ilçesi ve Yücebağ belde Belediye Başkanlarını tespit ederek çalışmalarına hız verildiğini ifade eden İl Başkanı Mehmet Fırat, “Belediye Başkan adaylarımızı belirlemeye başladık. Yücebağ’da eski Belediye Başkanımız Atilla Çetinkaya’yı tekrar adayımız olarak gösterirken, Beşiri ilçemizde de bölgemizin tanınmış simalarından çok geniş bir kitleye hitap eden değerli bir siyaset adamı olan Said Karabulut’u belirledik. Saadet Partimiz bu seçimlerde tekrar milli görüş Belediyelerini halkımızın desteği ile iktidar yapacak ve hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Diğer ilçe ve beldelerimizin adaylarını önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerle tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.