"Sıralamaya girmenin bir ehemmiyeti yok "

24 Haziran genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında; Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Ticaret Borsası, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 08 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 08.06.2018 12:20:39
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Özdemir; "24 Haziran seçimlerinde 1. sıra olmasaydım hatta listeye girmeseydim bile aynı şevk ve azimle çalışacaktım" dedi. BATSO ziyaretinde, iş dünyasına gereken teşvikleri sürekli yaptıklarını vurgulayan Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir; "16 yıllık AK Parti iktidarında, iş verenlerin istihdamı  artırıp işsizliği asgari düzeye indirmek için gerekli destek ve teşvikleri sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınmasının en önemli sacayaklarından bir tanesi sanayide dışa bağlılıktan kurtulup, ülke olarak üretimi arttırmaktan geçer" dedi. Öte yandan Özdemir, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Batman 1. sıra Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 1. cadde esnafını gezerek Ak Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 24 Haziran'da yapılacak seçimde destek istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.