Şansi, Büro Memur Sen’in kuruluş yıldönümünü kutladı

Büro Memur-Sen Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi, Büro Memur-Sen’in kuruluşunun 26. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yaşam Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 18:20:40
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Büro Memur-Sen Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi, Büro Memur-Sen’in kuruluşunun 26. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şansi mesajında, “Kurulduğu günden bu güne kadar hak, emek ve adalet mücadelesinde taviz vermeden haklının yanında ve haksızın karşısında dik duran sendikamız, 19 Nisan 1995 tarihinde Memur-Sen’imizin kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ın öncülüğünde yedi güzel adamı bir araya getirerek binanın ilk temelini atmıştır. Üyelerimizin her türlü sorun ve sıkıntıları ile bire bir ilgilenerek yetkili sendika olduğumuzun sorumluluğu içinde hareket ederek üye olan olmayan bütün kamu çalışanlarının sesi olmaya gayret etmekteyiz. Bu nedenle 26. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Büro Memur-Sen’imizin dünden bugüne gelişmesinde emek harcamış olan herkese teşekkürü borç biliyor, sendikamızın daha nice güzel yıllara erişmesini diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.