Polisler kan bağışında yarıştı

Batman Kızılay Şube Başkanlığı’nın, bir süre önce kan stoklarının azaldığının duyurusu üzerine kentteki kurum ve kuruluşlar adeta kan verme yarışına girdi.

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.04.2021 14:48:48
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Kızılay Şube Başkanlığı’nın, bir süre önce kan stoklarının azaldığının duyurusu üzerine kentteki kurum ve kuruluşlar adeta kan verme yarışına girdi. Batman ASKON Şube Başkanlığı ve Batman Valiliği'nin ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü de Batman plakasını olan '72' polisiyle kan bağışında bulundu. Hafta sonu Atatürk Parkı bitişiğindeki alana 72 polis mensubuyla kan bağışında bulunan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, korona virüs sürecinde azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışına destek verdi. Emniyet Müdürü Kıraç, kan vermenin sağlık açısından da faydalı olduğunu belirterek, “Kan vermek vatandaşlık görevimizdir. Duyarlı halkımızı kan verme bağışında bulunmalarını istiyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.