PETROLSPOR EVİNDE MAĞLUP!

TFF 3.Lig 3.Grup 33.hafta maçında sahasında Ankara temsilcisi Altındağspor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Yayın: 25 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.04.2021 18:16:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF 3.Lig 3.Grup 33.hafta maçında sahasında  Ankara temsilcisi Altındağspor’u konuk eden Batman Petrolspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçtan bir gün önce ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen ve birçok oyuncusuyla da yollarını ayıran Kırmızı -Beyazlılar, maça yine ideal oyuncu kadrosu ile sahaya çıktı. İlk devre ortada geçen müsabakada karşılıklı ataklar oldu. Konuk ekip Altındağspor, aradığı golü tecrübeli ayağı Gökhan Aydaş ile 45+1’de buldu. Devre bu golle 0-1 tamamlandı. İkinci devrede gol için çabalayan ev sahibi Batman Petrolspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahasında oynadığı son maçta 1-0 mağlup ayrıldı. Batman Petrolspor, bu sonuçla puanı 39’da kalırken, ligde ise sıralamada 10.sırada yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar ligin son karşılaşmasında 34.hafta maçında, Osmaniyespor FK ile deplasmanda 1 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda karşı karşıya gelip ligi noktalayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.