PETROLSPOR’DAN MÜTHİŞ GALİBİYET 2-0

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan temsilcimiz Batman Petrolspor ligde 31.hafta müsabakasında sahasında oynadığı İçel İdmanyurdu Spor maçını güzel oyun ve net skorla 2-0 kazanmayı başardı.

Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 23:49:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan temsilcimiz Batman Petrolspor ligde 31.hafta müsabakasında sahasında oynadığı İçel İdmanyurdu Spor maçını güzel oyun ve net skorla 2-0 kazanmayı başardı. Maça etkili başlayan taraf konuk ekip İçel İdmanyurdu oldu. Konuk ekip ilk 20 dakikada üst üste girdiği net gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, ev sahibi Batman Petrolspor kontrolü eline alarak karşı kaleye kanatlardan hızlı ataklar geliştirdi. 33.dakikada sağ kanattan gelişen bir pozisyonda Hüseyin Çiray, savunmanın arasına attığı enfes bir topla buluşan santrafor Nezir Özer, kaleciyle karşı karşıya geldi ve topu düzgün bir şekilde ağlara yolladı. Kırmızı -Beyazlılar, bu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra her iki takımın gol girişimleri oldu. Devre atılan tek golle 1-0 sonuçlandı.

İkinci devreye bu kez hızlı ve golle başlayan Batman Petrolspor oldu. Karşılaşmanın 50.dakikasında topla buluşan Emre Aydın güzel vuruşunla topu ağlara gönderdi. Durum 2-0 oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında skoru koruma ve arka arkaya boş alanlar bulan  takım Petrolspor olurken, rakip takım İçel İdmanyurdu oyunun son bölümünde oyundan iyice düşerek etkisiz bir görüntü çizdi. Karşılamayı 2-0 kazanan taraf ev sahibi ekip Batman Petrolspor oldu. Batman Petrolspor, bu kritik galibiyetle puanını 36’ya çıkarırken, ligde ise sıralamada 12.sıraya kadar yükseldi. Kırmızı-Beyazlılar 32.hafta maçında play-off hesapları yapan, İstanbul temsilcisi  Şile Yıldızspor ile deplasmanda 21 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da Şile Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

PETROLSPOR İSTİKRARI YAKALADI

Batman Petrolspor, ikinci devre yaptığı nokta takviyeler ve hoca değişikliği sonrasında sahada pes etmeyen, zaman zaman iyi futbol ve iç-dış saha ayırt etmeksizin, topladığı kritik puanlarla ligdeki istikrarını da sürdürmeye devam ediyor.  Ligde son 11 karşılaşmada Kırmızı-Beyazlı ekip, sahadan sadece 1 kez (Çarşambaspor) mağlup olurken, 4 kez galip, 6 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Son 11 maçta 18 toplamayı başardı. Ligde kalan son 3 maç öncesi en yakın düşme tehlikesinde bulunan Cizrespor ile 7 puanlık farkını da korumayı bildi.  Batman Petrolspor, önce deplasmanda Şile Yıldızspor, ardından sahasında Altındağspor ve son maçta deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.